Etter at jeg kåret Blood Rage til årets spill i fjor bør det ikke komme som en overraskelse at jeg er gira på Rising Sun som lanseres på Kickstarter senere i dag

. CMON dere kan bare ta pengnene mine
.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=858cYONO4fQ[/embedyt]

Introvideo med tillatelse fra Cool Mini Or Not

Introvideoen er i sannhet vakker og viser frem et spill som jeg virkelig har lyst til å prøve. Det ser ut til å ligge i samme kategori som Blood Rage, men det ser også hakket mer avansert ut med litt mer fokus på spiller-brettet.

Med tillatelse fra CMON

Inspirasjon

Rising Sun er et selvstendig spill er det det andre i rekken som Eric M. Lang har laget hvor han har trukket inspirasjon fra legender og mytologier han hørte om som liten. De japanske Kami (guder) legendene bør gi svært god bakgrunnshistorie til et brettspill
.

Kunst

Kunsten er ufattelig vakker og er penslet bredt på av Adrian Smith som for tiden er min absolutte favorittkunstner. Denne gangen har han overgått seg selv. Brettet er et av de vakreste jeg har sett.

Adrian Smith

Kunst av Adrian Smith med tillatelse fra CMON

Figurer

Figurene er laget av Studio McVey og ser ut til å være svært detaljerte. De er også veldig annerledes enn noe annet jeg har sett. Den japanske tematikken er i aller høyeste grad velegnet til brettspill som ser bra ut. Studio McVey laget figurene til The Others 7 Sins og Blood Rage så det er duket for høy kvalitet.

Studio McVey med tillatelse fra CMON

Designeren

Eric M

a life-threatening disease. Consequently, it is reasonable to(9-20kg) 4-5 cheap viagra.

. Lang er designeren og etter Blood Rage har han gått rett opp på førsteplass i designerflokken. Hvis dette spillet er halvparten så bra som det ser ut har han laget ett spill som kommer til å trone på topp 10 lister i lang tid fremover. Hvis det kommer ut i 2017 har jeg allerede en nominert til årets spill, nesten bare på grunn av produksjonsverdi og rykte fra de medvirkende. Et annet spill som kommer ut i år av Eric M. Lang er The Godfather: Corleones Empire. Et spill med fantastisk fallhøyde, men de som har testet prototypen sier det er et svært lovende spill. Jeg gleder meg til dette også.

Spilleskens utseende med tillatelse fra CMON

 

DU KAN PLEDGE HER