Dette er simpelthen fantastiske nyheter! Det norske spillet Kill the king av Petter Schanke Olsen og Thomas Lie-Gjeseth har fått finansieringen i mål via kickstarter!

Undertegnede har testet en «print and play» og etter to runder har jeg også finansiert spillet og kan garantere at de aller fleste som støtter spillet på kickstarter kommer til å bli strålende fornøyd med dette fantastisk morsomme spillet. Det ser også ut til at Petter og Thomas har en svært god kickstarter kampanje. alt er klart og det vil faktisk ikke ta så skrekkelig lang tid før folk får spillene sine.

Ettersom dette er et kickstarter prosjekt kan jeg jo ikke uttale meg om komponentkvalitet eller hvordan bruksanvisninger er lagt opp siden jeg faktisk har spilt det som en «print and play». Men jeg kan uttale meg om det er gøy å spille og det kan jeg fortelle dere at dette er ett av de aller beste to-spiller spill jeg noen gang har spilt. det er ganske lett å sette opp og man er i gang med spillingen etter bare noen minutter. Instruksjonsboken jeg leste bar litt preg av å være prototype, men det var ikke vanskelig å forstå. Tematikken er utrolig tøff, spillet drar deg inn til riddere, borger og middelalderen såpass bra at man får litt lyst til å se filmer som Braveheart og Rob Roy etterpå.

Fra Kicstarter. Ser ut til å være god kvalitet på spillet.

Fra Kicstarter. Ser ut til å være god kvalitet på spillet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har grublet litt på hvorfor akkurat dette norske spillet har suksess på kickstarter og har kommet frem til at det må være genistreken å legge seg på engelsk språk. på denne måten har ikke Petter og Thomas låst seg til bare oss her hjemme på berget. Jeg vil nok anbefale dette for alle som tenker på å hive seg på kickstarter. Petter og Thomas har også designet et spill for to spillere, noe som ikke akkurat vokser på trær

Oral Agentsachieve sexual satisfaction. Psychosocial factors related to viagra online.

. i tillegg så har de utviklet en tre-spillervariant hvis man har to kopier. Denne spillvarianten har de elegant kalt giga mode. Gleder meg!

Konklusjon
Det er bare å vente på at spillet skal bli finansiert med alle delmål (stretch goals) så jeg får maks uttelling på leveransen. I mellomtiden kan jeg jo anbefale alle å bidra til at vi her i Norge blir bedre kjent i brettspillmiljøene med å faktisk finansiere Petter og Thomas i deres spennende prosjekt
.

Trykk her for å komme til kicstartersiden !