I hey, that`s my fish! Fra Vennerød forlag for 2 til 4 spillere er designet av Alvydas Jakeliunas og Günter Cornett. I dette spillet spiller man pingviner som samler fisk. Den som sitter igjen med flest fisk er vinneren. Det høres både enkelt og litt kjedelig ut. La meg understreke at dette spillet er ikke kjedelig og heller ikke så veldig enkelt. Strategien man kan bruke mot mindre intetanende medspillere gjør spillet til en skikkelig cafekonge. Spilletiden er 10 til 15 minutter avhengig av antall spillere og det er aller best med 4 spillere som ikke er snille med hverandre.

 

 

Komponentkvalitet:

Her er det ingenting å sette fingeren på. Isflakene er enkle å presse ut av papp-platene og det er ingenting som fliser seg. Plastikkpingvinene er ikke så fantastisk detaljerte, men det er meget god støp og de har helt riktig tegneserie utseende for dette spillet.

Tematikk og historie:

Dette er virkelig ikke enkelt på dette spillet
. Det er ingen historie, bortsett fra at man er fiskesamlende pingviner. Jeg legger merke til at barna synes det er litt stas med pingviner. Ta deg i akt når du spiller med ungene dine, det er enkelt å bli litt for kjip og drepe gleden for barna med å spille dette. Som sagt passer spillet meget godt på cafe med kaffe eller andre ting med sitt lille fotavtrykk.

Kunst og grafisk design:

Kunsten har akkurat riktig type tegneseriestrek som gjør at unger blir fenget av spillet. Det er litt morsomme fisk som er tegnet på isflakene

• Consider level of normal daily activities compared with the level of What is sildenafil citrate? Rather.

. Om jeg skal pirke på noe så kunne kanskje flisene vært litt større. Det er litt omstendelig å legge de små isflakene ut på bordet uten at det ser ut som pappa har tatt mer enn 2 kaffi. Personlig synes jeg kanskje det kunne vært litt bedre miniatyrer, men det er kanskje ikke poenget å fenge gubber på 41 år.

 

Lett å lære:

Med ett ord JA! De er så enkle at det tok meg bokstavelig talt 2 minutter å lære det bort. Har man kjørt en prøverunde er det enda enklere.

Gøy  å spille:

Dette er ett lite spill som omtrent passer i lommespillkategorien. Det er kanskje litt større enn Love letter, men er omtrent like obligatorisk som det har blitt for kaffitørste folk. Det er fantastisk morsomt og scorer full score i denne kategorien. Vær dog obs på at det ikke er politisk korrekt å hyle om fisk på cafe i Norge. Så pertentlig!

 

Konklusjon:

Dette spillet overrasket meg virkelig. Jeg plukket det med meg fra Norli på Sandvika storsenter for å ha med noe hjem til minsten. Etter en runde oppdaget jeg at det gjemmer seg ganske mye mer enn simple pingviner og isflak under overflaten. Ta deg dog i akt for å spille på samme måte med barn som voksne for du kan virkelig myrde spillegleden for barn om du stenger av pingvinene deres for mye. Sett bort fra dette så scorer dette spillet svært høyt på skalaen og kan trygt anbefales i alle aldre.

 • Komponentkvalitet - 9/10
  9/10
 • kunst og grafisk design - 5/10
  5/10
 • Tema og historie - 6/10
  6/10
 • Lett å lære / Enkle regler - 10/10
  10/10
 • Gøy å spille - 10/10
  10/10

Sammendrag

Fantastisk enkelt og ufattelig gøy. Obligatorisk i familier med barn og caféspillere!
[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

8.0/10