https://www.fantasyflightgames.com/en/index/


 

Eldritch Horror leverer stadig varene og det er selvfølgelig duket for ny tilleggspakke med nye etterforskere og nye monstre. Shudde M`ell skal være den som legger våre byer i ruiner i Cities in Ruins.

https://www.fantasyflightgames.com/en/news/tag/eldritch-horror-cities-ruin/?addl_tag=eldritch-horror

Foto fra fantasyflightgames.com

Det ser faktisk ut som om det er planlagt at det skal fjernes byer fra kartet denne gangen. Flere kort refererer til oversvømmelser og branner med katastrofalt utfall. Eldritch Horror fortsetter å endre forutsetningene.

 

Nye «Investigators»

Investigators, eller etterforskere som vi ville kalt dem kommer det fire av i denne tilleggspakken

• Sexual Counseling and Education cialis surgery may achieve the goal of increasing arterial.

. Bob Jenkins, Rita Young, Roland Banks, og“Ashcan” Pete skal vi få så vi kan bruke dem mot alskens grusomheter som blir kastet ut i vår verden. Utfra de forskjellige bildene i artiklene til Fantasy Flight Games ser det ut til å bli en grufull opplevelse.

 

Ny «anchient one»

Ancient one eller den eldgamle guden, Shudde M’ell, The Cataclysm from Below kommer til å tilføre en ny og detruktiv vri på spillet. Tør jeg gjette på at hele byer forsvinner denne gangen? Disse små utgivelsene har tilført en motstander å bryne seg på. det er egentlig passe for det er som regel helt nødvendig med mange spillinger på hver gud. Mange sier Eldritch Horror er mer strømlinjeformet enn Arkham Horror. jeg er i og for seg enig i det, men det er også endel vanskeligere å vinne.

Mer historie:

Som alltid er det historie og kunst/tema som er i fokus i Eldritch Horror. Det ser faktisk ut til det skal tilføres mer i form av spillmekanikk. Det lille jeg har lest tilsier at det er duket for timesvis med genial underholdning for de av oss som er glad i å tape i coop spill. Jeg gleder meg mer enn det jeg har gjort på tidligere utgivelser
.

Eldritch Horror Cities in Ruin skal komme ila Q2 2017 men på spillsjefen står det september så det er ikke godt å si når det faktisk skal dukke opp her på berget. Uansett kommer jeg til å stå først i køen for å erverve meg denne esken.

Les mer her: (på engelsk).