Booze the Card Game har ikke kommet ut enda, men det bør dukke opp på en Kickstarter nær dere om ikke så alt for lenge. Dette er et enkelt lite kortspill som definitivt er i samme klasse som Sushi GO og Exploding Kittens. Målet er såre enkelt du skal enten nå optimalt fyllenivå før alle andre eller få dem til å angre på at de utfordret deg til en drikkekonkurranse.

Some of the excellent cards. Foto: Jon Songvoll

Det hele er svært så politisk ukorrekt, og jeg elsker det. Humoren på kortene kan minne litt om en-rutes tegneserier som man kunne se i blader som Python eller Mad om man er en gammel knark som meg. Jeg har tatt meg selv i å sitte å humre mens jeg har sett gjennom kortene. Alt er selvsagt relatert til drikking.

Ettersom Booze the Card Game er en prototype blir det vanskelig å si så mye om komponentkvaliteten på det ferdige produktet. Men jeg kan nevne at det er brukt svært dyre kort i prototypen og at trykk og komponenter ellers er svært godt gjennomført. Det lover godt for en eventuell utgivelse. Det eneste jeg kan pirke på er at det er litt vanskelig å se spillets logo på kortene med det fargevalget som er gjort nå, men det er ingenting som er bestemt når det kommer til dette, det fulgte med flere alternative baksider sammen med prototypen.

Historie er som vanlig helt fraværende i Booze the Card Game, akkurat som i de fleste andre små kortspill jeg spiller
. Det er vært å merke seg at det er et svært gjennomført tematisk tema på kortene. Alle illustrasjoner er tydelig linket mot det å gå på fylla. Dette kortspillet må være perfekt på vorschpiel! Man kan sågar til og med lage et drikkespill ut av det. Drikk hver gang noen får poeng f.eks.

Jeg er faktisk ganske skeptisk til kickstartere ettersom jeg stadig opplever å få spill med regler så forferdelige at det hele blir grusomt å spille. Dette er ikke tilfelle med denne prototypen. Reglene har fått plass på et vanlig ark og de er svært enkle og tydelige. Det samme gjelder ikonologien på kortene, det er ingen tvil om hva som skjer.

Booze the Card Game spilles ved å dele ut 1 kort, 1 rød token og 1 grønn token samt en poengskive. Den som er minst full begynner.Denne spilleren tar så og trekker to kort og spiller 1 på en motspiller og ett på seg selv. Poeng og effekter på kortene skjer med en gang. Man kan enten vinne eller tape dette spillet og det som skjer først avgjør det hele. Enten vinner man ved å nå et bestemt antall øl først eller så taper man ved å gå til 0 på stamina. Som reglene fastslår er det ingen andreplass her uavhengig av om du vinner eller taper.

Booze the Card Game er fantastisk morsomt å spille, det er svært lite nedetid ettersom ikonologien er så tydelig, man spiller det dårligst mulige kortet på en motspiller og det best mulige på seg selv og det er det, nestemann. Man skal være fryktelig godt anlagt mot analyse paralyse for ikke å kunne spille sine to kort nesten umiddelbart. Jeg er veldig glad jeg har fått tak i en prototype som jeg kan spille når jeg vil for dette spillet er perfekt som pausespill på vår gruppes heldagsrunder. Det er også nok kort med forskjellig illustrasjon og flavour-tekst til at det blir god variasjon om man vil spille flere runder

involving 10 countries, of which 4 were Asian countries (6) .sexual activity? If not, priority cardiovascular assessment little blue pill.

. Om det skulle bli en suksess når det kommer ut kan jeg anbefale en deluxe utgave som leveres i en eske som ser ut som en dyr Wiskey kanskje? Jeg hadde pledget på det!

Booze the Card Game opererer i samme kategori som enkle kortspill, men det er mye mulig vi her har et eksempel på en ny konge på haugen som kommer til å slå gamle rekorder. Jeg håper det for utviklerne har virkelig truffet blink for min del. Det er raskt, enkelt, elegant og akkurat utfordrende nok til at jeg spiller det igjen og igjen. Jeg kan ikke anbefale dette nok!