Det er dagen før min 41 bursdag og det tikker inn en melding på telefonen samtidig som den liflig varsler om e-post også. Etter ivrig manøvrering er giganttelefonen ute mellom fingerspissene og skjermlåsen er åpnet. Kan det være pakke?

IMG_20160301_184136

Ikke anbefalt pakkemåte for spill! Foto: Jon Songvoll

Jovisst, det var det! En deilig melding fra posten om at det er fullt mulig å bruke 79 kroner på å få pakken kjørt 450 meter fra butikken pakken ligger ved, kjekt om man er immobil av en eller annen grunn, men virkelig bortkastet på meg. Jeg hiver meg rundt, unnskylder meg med en rask; «må hente noe» til barna og er på vei til butikken.

 

450 meter er ikke langt, men i dag ble det jaggu tilbakelagt på «en, to, tre»

follow-up include:transmitted via the spinal cord and the pelvic nerve to the viagra.

. Vel fremme oppgir jeg koden EB77¨. Damen bruker litt tid på å finne den, jeg blir ganske stressa, det er faktisk ikke første gangen jeg har fått meldingen før pakken ankom
. Jeg skal akkurat til å foreslå at hun kanskje skal sjekke den esken som står midt på gulvet da hun sier med et smil; «der var den»! Hjertet mitt sank som en sten. I denne pakken skal det være 2 brettspill som jeg har kjøpt brukt på finn for smale 300 kroner fordi det var en skavank på hjørnet av esken. Pakken ser ut til å være pakket med gråpapir?!?!? Ingen eske? Det går da ikke an å pakke skjør papp i et lag med gråpapir og håpe det går bra?!?! Det var tydeligvis helt ok for damen jeg vippset 300 kroner til på fredag. Om turen til posten gikk fort kan jeg love dere at jeg hadde dobbel fart på vei hjem igjen.

IMG_20160301_184210

Gladpack rundt spillene har nok reddet stumpene Foto: Jon Songvoll

Det så ut til å ha gått bra, det var kun ett hjørne som var åpnet på gråpapiret. Fingrene mine røsker i papiret, jeg er faktisk mer ivrig nå enn på en julaften på tidlig åttitall. Første hjørnet jeg ser har selvfølgelig en skavank, en liten en. Er dette skavanken vi snakket om på epost i helgen? Papiret flyr av og tror dere ikke det viser seg at spillene har overlevd turen fra det kalde nord. Helt utrolig

. Disse spillene som bare var pakket i gråpapir med gladpack på innsiden så bedre ut enn nye spill fra spillbutikken før jul. Medregnet skavanken på hjørnet.

IMG_20160301_184342

Battlestar Galactica fortsatt i plast Foto: Jon Songvoll

IMG_20160301_184354

BGBG: Pegasus Expansion fortsatt i plast. Foto: Jon Songvoll

 

Gleden er stor mens bursdagsgutten ivrer seg gjennom plastikk og tar fatt på sitt første brett med deler
. Det er ingenting som er som å åpne et nytt spill, særlig ikke når det er gullfunn til magre 300 kroner. Det blir en sen kveld i dag!

 

Husk å bli med på konkurransen !